Welkom op Urbanridez.com!

Urbanridez.com, dat ben ik, Martijn Verhaeg uit Den Bosch. Ik ben gek óp en vooral ván fietsen, daar kan ik helaas niks aan doen 😉 Ik fiets zelf al ruim 30 jaar op de mountainbike en heb me de afgelopen jaren toegelegd op het rijden van mountainbike marathons (zie mtbmasters.team) en het begeleiden van andere fietsgekken (zie www.mtbmasters.nl). Doen wat ik leuk vind is altijd de basis.

Vanuit deze fietsgekte ben ik me de laatste jaren ook gaan richten op het bieden van ondersteuning bij het opbouwen van maatwerk fietsen, het oplossen van technische problemen en het bieden van vakkundig fietsonderhoud.

Of je dus een oud racefietsframe hebt waar je een singlespeed van wilt laten maken of een mountainbike waar je een andere groepset op wilt hebben, bij mij ben je aan het juiste adres!

MAATWERK

Ik help je graag bij het in kaart brengen van je wensen, het bestellen van de onderdelen en het op- of ombouwen van je fiets. Maatwerk is bij mij het toverwoord dus als ik je ergens mee kan helpen. laat het me dan zeker even weten!